Awards

ECOBOARD Europe BV is diverse malen door instellingen bekroond voor hun innovatieve producten die de ecologische Lifestyle steunen!

 

VIBE staat voor “Vlaams Instituut voor Bio-Ecologisch bouwen en wonen”, en is een Vlaamse non-profit organisatie die natuurlijke bouwen en wonen bevordert en voedt haar principes. Dit omvat het over eco-vriendelijke huizen en werkplekken die een gezonde omgeving voor ons om in te verblijven te vormen.

 

DUBO keur is een label dat aantoont dat een bouwproduct behoort tot de meest milieuvriendelijke producten in een bepaalde toepassing bereik. Via de volgende DUBOkeur logo men dergelijke producten kan identificeren. Om de DUBOkeur bereiken DUBOkeur kijkt naar het specifieke toepassingsgebied van orders. Binnen elk product, alleen de beste producten in aanmerking komen voor het label. Een voorbeeld van een toepassing is vloerisolatie of binnenblad. Het doel van het DUBOkeur is om de top kwaliteit segment van bouwproducten met betrekking tot milieu herkenbaar te maken.

 

ECOAWARD Batibouw 2011. Een Award voor de meest milieuvriendelijke product of dienst. Duurzaamheid is van groot belang voor veel bezoekers Batibouw. De Batibouw Eco-spoor leidt hen naar de stands van de genomineerde bedrijven die bijzondere aandacht besteden aan mens en milieu-vriendelijke omgeving. De jury – onder toezicht van de Federale Milieu – rechters in een soevereine wijze op basis van de ingediende dossiers.

 


Agentschap NL
is onderdeel van het Nederlandse Ministerie van Zaken, Landbouw en Innovatie. Het zorgt ervoor dat overheidsbeleid snel wordt gerealiseerd, goed en effectief: door middel van duidelijke contactpunten, eersteklas service, gedegen advies en ondersteuning. Een collectieve focus, met een customer support desk, samenhangende programma’s, beter gecoördineerd financieringsprogramma’s en heldere, korte procedures zullen bijdragen.
Agentschap NL zorgt ook voor de controle en effectbeoordeling van de beleidsuitvoering. Deze organisatie pikt signalen van de effecten van de uitvoering van het beleid en geeft deze aan de beleidsmakers. Bovendien, Agentschap NL fungeert als de ogen en oren voor de verschillende aanbestedende ministeries, het verstrekken van advies over de huidige toestand van de maatschappij. Dit moet leiden tot een betere correlatie tussen beleid en uitvoering in de toekomst. Wijziging van de Aanwijzingsregeling Willekeurige Afschrijving en investeringsaftrek milieu-Investeringen 2009 Milieulijst 20121 – Bekijk Pagina 17 voor CODE 1140.

 

De Materia Award  gaat naar de meest innovatieve en inspirerende materiaal van de onafhankelijke, uitgebreide collectie van Materia. De eerste ronde van selectie werd gedaan door de leden van de kwaliteit van de Raad van Materia, maar uiteindelijk de bezoeker van Material Xperience besloten de winnaar. De winnende materiaal krijgt de titel Beste Materiaal van het Jaar

 

 

Sustainable Stand Awards 2014
 Wat is Ecobuild? Het is een enorme verzameling van eco-minded bedrijven. Het zal worden gehouden van 4-6 maart, bij ExCeL London. We hopen zeker uw aandacht op stand nummer S1952, vangen met onze 100% biobased stand. Andere redenen om te komen hier de conferentie: – Zie het volledige spectrum van duurzame bouwproducten voor nieuwbouw en renovatie van residentiële, commerciële en industriële projecten.